Categories
Aktualiet

Mesojini se cilat jane keto 4 ushqime qe ndihmojne grate te mos vuajne nga sem/undja e

Osteoporoza e njohur ndryshe si “epid mia e heshtur e ko ckave” është një sëm. undje që lidhet me humbjen e masës kockore. Gjatë osteoporozës ko cka bëhet më poroze dhe më e thyeshme. Afërsisht 30% e të gjitha grave mbas menop auzës në Amerikë dhe Europë kanë osteoporozë. Mjekët shprehen se një mjekim i […]

Categories
Aktualiet

Receta e pules ne tave me peta qe do te mbetet gjate ne mendjen tuaj, keto jane perberesit qe u duhen

Kjo recetë u përgatit nga Arti i Gatimit Pula në tavë me petë është një recetë e vjetër dhe shumë e pëlqyeshme e cila është përdorur shumë nga amvisat shqiptare. Tradita e kësaj recete është pjekja në saç, por megjithatë ajo mund të përgatitet edhe në furrë Përbërësit: 1 pulë mesatare, 600 g miell, 400 […]