Categories
Aktualiet

Ka qenë dhe do të mbetet një nga ikonat e muzikës Shqiptare,e gjeni dot se për cilën bëhet fjalë

Sot ne e njohim ate si një nga këngëtaret më të dashurane mbare ekranin si dhe më të sukseshme të muzikës shqiptare.

Pra vajza në foto është Shkurte Fejza, një këngëtare dhe një artiste e kompletuar.

Ne ditet e sotme ne popull ajo është një ndër këngëtaret më të pëlqyera në të gjitha trevat shqipfolëse.

Kjo foto që është bërë publike është një nga fotot e rralla të këngëtares Shkurte Fejza, ku ajo duke se ishte në fillimet e karrierës së saj dhe tani me kalimin e viteve, ajo ka ndryshuar aq shumë, sa gati nuk njihet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *