Categories
Aktualiet

Keto dhjete gjera nuk na i ka treguar ndonjehere mamaja dhe as mos mendoni qe do te na i tregoj, ja cilat jane ato

Ju e keni bere ate qe te be rtase shume. Po, Ajo be rtiti kur kuptoi se ishte shtat zene, kur ju lindi, kur ju mbajti per here te pare ne krahe dhe ajo be rtet nga fr ika apo meraku. Ajo e ndjen dhi mbjen dhe lumturine tuaj dhe e ndan me ju, edhe nese ju nuk e kuptoni ate.

Ajo e donte vete ate copen e fundit te byrekut. Por kur vuri re se ju po e shikonit me ata sy te medhenj, nuk mundi ta hante me sepse do te kenaqej me shume nese ju do te mbushnit barkun tuaj te vogel.

Ajo u len dua. Ju i shtypet brinjet e saj me shke lma dhe barkun per 9 muaj. I keni dhene trupit te saj shtre ngime dhe dhi mbje ago nie deri ne momentin kur po dilnit ne jete.

Ajo ka pasur gjithmone fr ike, qe nga momenti i pare kur mesoi per shtat zanine dhe beri gjithçka mundi per t’iu mbrojtur. Zemra i ndali dy here kur hodhe hapat e pare dhe ne mendjen e saj, askush nuk mund t’iu mbaj me sigurt se ajo.

Ajo e di shume mire se askush e as ju, nuk eshte i persosur, por ju do ashtu siç jeni. Kri ti kat qe ju jep nena, jane nga thellesia e zemres sepse ajo do qe te arrini majat me te larta te suksesit.

Ajo ju sheh teksa flini gjume. Ajo me veshtiresi mbajti syte hapur deri sa iu zinte gjumi, dhe ne fund kur iu zinte gjumi iu shtrinte me kujdes ne shtrat, dhe aty e gjithe lodhja e saj zhd ukej kur veshtronte fytyren tuaj te bukur, perjetonte ndjenja dashurie me shume se sa e mendonte, edhe pse krahet i ishin ftohur, dhe syte i ishin picerruar nga mungesa e gjumit te vet.

Ajo ju ka mbajtur ne krah me shume se 9 muaj. Ajo ju mbante ne krahe duke pastruar, duke ngrene buke, e madje edhe duke fjetur.

Ajo te ka pasur ty pritoritet. Ka ndenjur pa ushqim, pa dush dhe pa gjume dhe kalonte tere diten duke i permbushur nevojat e tua, e ne fund nuk kishte me energji per veten e saj, por, te nesermen ajo zgjohej dhe rifillonte çdo gje nga e para, sepse per te, ju ishit gjithçka.

Ajo mund t’i beje te gjitha perseri. Perkunder te gjitha dhi mbjeve, hi dhe rimeve, neteve te vona dhe mengjeseve te hershme qe e keni bere nenen tuaj te perjetoje, ajo serish do t’i bente te gjitha keto njesoj per ju sepse ju vleni shume per te.

Prandaj, ju lutem, nese e keni nenen tuaj gjalle, shkoni dhe putheni ne balle. Lutuni per te dhe tregojini asaj se sa shume e doni.

I thoni Mami faleminderit, sepse ajo kurre nuk i degjon aq sa duhet keto fjale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *