Categories
Aktualiet

Konsumojeni para darkes: Caji i cili ndalon akumulimin e pllakave te yndyres ne zonen

Çaji me shafran Indie është një nga pijet më të dobishme dhe të shijshme që mund të konsumoni gjatë ditës, pasi kjo pije ka veti të mrekullueshme mjekësore.

Ja disa nga përfitimet e mahnitshme shëndetësore që vijnë nga konsumimi i tij:

Shafrani parandalon dhe ngadalëson përparimin e sëm undjes alcajmer si dhe elim inon akumulimin e pllakave të yndyrës në tru.

Për shkak të përbërësve antise ptikë dhe antibak terial, ai dezinf ekt on trupin nga mikr obet.

Shafrani i Indisë lu fton përparimin e skl erozës së shumëfishtë (e testuar ne mi nj).

Mjekësia kineze e ka përdorur si trajtim për depr esionin për shekuj me radhë.

Burimi: healthyfood

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *