Categories
Aktualiet

Mami, sa e bukur është kjo fjalë, eshte ajo që të do vetëm të mirën: Marja Kondi ka 2 fjale per ato qe e kane nenen

Aktorja Marjana Kondi ka rrëfyer së fundmi si rrallëherë detaje nga jeta e saj personale. Aktorja e njohur u përlot teksa po fliste për të ëmën e saj të ndjerë.

Marjana tha se ia ndjen shumë mungesën dhe se do të kishte shumë dëshira që ta kishte edhe njëherë pranë për ta përqafuar.

“Ma mbushte atë shpirtin plot si mua edhe vëllait. Mami, sa e bukur është kjo fjalë. Është ajo që të do vetëm të mirën, Kam shumë pishmane.

Ky është një mesazh që ta dëgjojnë të tjerat, sa është gjallë të dalin me to e t’i takojnë. Kanë mirësinë butësinë, lum ato që i kanë. Unë vetëm ta kisha pak ta përqafoja.

Por ja që nuk është, por është pranë meje”, tha aktorja. “Bëj një gabim që nuk shkoj në va rreza. Se nuk e përballoj dot edhe mendoj se çarë është aty poshtë. Më duket shumë e vështirë”, shtoi mes të tjerash ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *