Categories
Aktualiet

Nuk e keni konsumuar kosin per nje kohe te gjate? 6 gjerat qe mund te beni me te qe nuk i keni ditur

Ushqimet e qumështit si djathi, akullorja dhe kosi mund të shqetësojnë stomakun pas helmi mit nga ushqimi. Kështu, njerëzit mund të dëshirojnë t’i shmangin ato në favor të pijeve hidratuese dhe ushqimeve më pak irrituese.

E thënë thjesht, si e dini nëse kosi është prishur?

Fillimisht i merrni ere.

Kosi i prishur zakonisht ka një erë të rëndë që është shumë e këndshme. Do të ketë erë të keqe, si qumësht i prishur. Disa orë më pas, nëse kosi sapo ka filluar të prishet, por është ende i ngrënshëm, aroma nuk do të jetë aq e fortë.

Çfarë mund të bëni me kosin e prishur?

A është i sigurt kosi i prishur? 6 mënyra argëtuese për të përdorur kosin e skaduar: Vendoseni në një kafe të shijshme.

Bëni krem pana. Bëni disa makarona. Përhapeni atë në bukë. Hidheni në një sallatë. Marinoni mishin në kos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *