Categories
Aktualiet

Vendosni jo më shumë se 3 letra të lagura në lavatriçe: Metoda qe do te ndihmoje zonjat e shtepise

Nëse ke shumë rroba në ngjyrë të errët apo kafshë shtëpiake që lëshojnë q ime, kjo hile do t’ju vijë në ndihmë. Bright Side ka zbuluar se të vendosurit letra të lagura bashkë me rrobat në lavatriçe, ju shpë ton kohë.

Letrat e lagura ndihmojnë në pastrimin e pushit apo q imeve në rroba. Të gjitha këto përfundojnë tek letrat e lagura dhe rrobat duken më të pastra.

Por çfarë duhet të bëni: Vendosni jo më shumë se 3 letra të lagura në lavatriçe. Ato do të rrotullohen së bashku me rrobat dhe do të mbledhin pushin e qimet.

Duhet të përdorni letra të lagura të reja për çdo larje në mënyrë që të shihni rezultatin.

Zgjidhni letra të lagura që janë të forta e nuk do të gr isen brenda në lavatriçe. Provoni nëse mund t’i grisni me dorë. Nëse mezi e bëni, janë përfekte. Mos vendosni farcoleta sepse do t’ju hapin punë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *