Receta e pules ne tave me peta qe do te mbetet gjate ne mendjen tuaj, keto jane perberesit qe u duhen

Kjo recetë u përgatit nga Arti i Gatimit Pula në tavë me petë është një recetë e vjetër dhe shumë e pëlqyeshme e cila është përdorur shumë nga amvisat shqiptare. Tradita e kësaj recete është pjekja në saç, por megjithatë ajo mund të përgatitet edhe në furrë Përbërësit: 1 pulë mesatare, 600 g miell, 400 […]