Metodë e lehtë dhe pa kosto: Ja sì të bënì tapetìn tuaj të ndrìcoj nga pastërtìa dhe të mos kenì nevojë që të

Njësoj si trendet e modës, po ashtu ndryshojnë dhe tendencat e fundit të arredimit. Materialet, format dhe dizajnet ndryshojnë nga stili në stil dhe viti në vit.

Tapetët konsiderohen si ndër aksesorët më të rëndësishëm në shtëpi pasi besohet se kjo e fundit pa tapete i ngjason një trupi pa veshje.

Sidoqoftë materiali i tapetve apo rrugicave në shtëpinë tuaj, këshillat e mëposhtme vlejnë për të gjitha llojet nga sixhadet dhe tapetet me qime sintetike deri tek ato me qime natyrale kafshësh.

Ndonëse tani ofrohen shërbime të ndryshme pastrimi, shpesh herë “bëjë mirë, bëje vetë” është më efektive. Më poshtë do të lexoni metodën si të largoni erën e rëndë të tapetit në mënyrë natyrale

Era e rëndë nga tapeti mund të hiqet duke shpërndarë sodë buke mbi të dhe mundësisht të lihet kështu gjithë natën. Në mëngjes, hiqet pjesa më e madhe e sodës më furçë, ndërsa pjesa tjetër thithet me fshesë me korrent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *