Vendosenì per 10 mìnuta ne zonen e prekur: Vetem 1 thelbì hudher u nevojìtet per te

Herpes simpleks është sëm. undje vi rusale e lëkurës e cila shfaqet për shkak të rënies së imunitetit, mirëpo shpesh edhe si pasojë e st resit.

Zakonisht shfaqet në buzë, ndërsa e karakterizon shfaqja e ve zikulave të mbushura me lëng në lëkurë dhe mukozë.

Shenjat janë shumë të pakëndshme, ndërkaq procesi i shërimit zgjat rreth një javë, transmeton Telegrafi.

Shenjat e herpesit mund të ndryshojnë dhe varen kryesisht nëse njerëzit janë duke përjetuar shenjat e para apo ripërsëritje shenjash. Në momentin që ju inf ektoheni, ju mund të përjetoni zhd. ukje dhe rishfaqje të shenjave.

Për të shmangur transmetimin e herpesit në pjesë të tjera të trupit, mos prekni shpinën dhe mbani një vëmendje në larjen e shpeshtë të duarve.

Meqenëse inf eksioni shfaqet për shkak të rënies së imunitetit, është shumë me rëndësi që të merrni vitamina dhe minerale për ngritjen e imunitetit, siç janë vitamina C dhe zinku.

Njëra ndër mënyrat natyrale që ta elim inoni këtë problem është hudhra.

Merrni një thelb hudhre, grijeni imët dhe vendoseni në zonën ku është shfaqur herpesi.

Lëreni të qëndrojë rreth 10 minuta, pastaj hiqeni dhe shpëlajeni me ujë të nxehtë.

Përsëriteni këtë procedurë pesë herë dhe herpesi do të largohet brenda 12 orëve.

Nëse herpesi është me shtrirje të madhe, këtë procedurë përsëriteni edhe të nesërmen.

Hudhra ka cilësi antivi rusale dhe antiba kterale dhe vepron fuqishëm në forcim të imunitetit. Është e pasur me shumë minerale siç janë kalciumi, sulfuri, fosfori dhe hekuri.

Përmban edhe vajra eterike siç janë alicina dhe vitaminat, prandaj konsiderohet si antibi otik natyral.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *