E fundìt: Rama, kjo kategorì do te marre rroge bonus derì sa ato te behen

Edi Rama ka zbuluar vendimin e qeverisë gjatë mandatit të tretë.
Kryeministri deklaroi se ligji i ri do të jetë një ndihmë financiare (pension) për fëmijët e mjekëve dhe infermierëve që kanë hu mbur je tën prej pand em isë.

“Ne miratojmë ligjin e ri për dhënë lekë (pension të veçantë) fëmijëve të mjekëve që hum bën je tën prej vi rusit. Derisa të bëhen 18-vjeç do të përkujdeset qeveria për këta femijë që kanë mbetur je timë”, tha Rama në vendimin e qeverisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *