Lekura e manderìnes trajton plot 7 probleme: Mesojìnì dhe mundohunì qe te mos harxhonì

Përveç kësaj, disa studime kanë treguar se ndihmon sistemin e tretjes sepse lejon tretjen më të mirë të ushqimeve yndyrore.

Ato janë në gjendje të shërojnë këto 7 probleme serioze:

1) Bronkit – Vetëm shtoni lëkurat e mandarinës në një gotë me ujë të vluar, lërini të qëndrojnë për një orë dhe pastaj konsumojeni.

Kjo rekomandohet të konsumohet tri herë në ditë në mënyrë që të shëroheni nga bronkiti brenda një periudhe të shkurtër kohore.

2) Kollën

3) Bllokimin e hundëve

4) Problemet e tretjes

5) Kërpudhat në këmbë

6) Problemet fizike

7) Hipertensionin dhe takikardinë

Gjithashtu lëkura e mandarinës mund të ruhet dhe kur t’iu duhet mund ta vendosni për të zier në mënyrë që të lu ftoni problemet nga të cilat vuani. Konsumimi i rregullt i lëkurës së tyre do t’ju lejojë të kini një mënyrë jetese të shëndetshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *