Kur keto 2 perberes kombìnohen bashke sherojne dhìmbjen e dhembìt, mesojìnì cìlet jane ato

Kanella dhe mjalti kanë veti të mrekullueshme dhe kur kombinohen mund të zgjidhin shumë nga problemet me të cilat përballet një person, siç është dhimbja e bezdisshme e dhëmbëve .

Dhimbja e dhëmbit është një problem i zakonshëm dhe i dhimbshëm.

Kanella mund t’i japë fund kësaj, si dhe dhimbjes së kokës, pasi është vërtetuar se ndihmon në luftimin e saj.

Ndaj, për të mos vrapuar tek dentisti, duke qenë se jemi edhe në periudhë karantine, provoni recetën e mëposhtme.

Bëni një përzierje nga një lugë çaji pluhur kanelle dhe pesë lugë çaji mjaltë. Aplikoni përzierjen në dhëmbin e sëmurë. Kjo mund të aplikohet deri në tre herë në ditë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *