E shpejte dhe pa kosto : Kjo eshte pìja e cìla rregullon nìvelìn e sheqerìt ne trup

Diabeti është një sëmundje kro nike që shkaktohet pasi pankreasi nuk sintetizon sasinë e insulinës që ka nevojë për trupin e njeriut, e prodhon atë me cilësi të ulët ose nuk është në gjendje ta përdorë në mënyrë efektive.

Ka shumë trajtime mjekësore që shkenca ka krijuar për të kontrolluar këtë sëmundje delikate dhe për të mbajtur vlera brenda intervaleve normale.

Ato variojnë nga një seri tabletash dhe inj eksionesh, deri tek instrumentet e pafundme për matjen dhe monitorimin e niveleve të sheqerit në gj ak.

Por gjithashtu, ekzistojnë shumë alternativa natyrale për ta trajtuar atë . Kjo është arsyeja pse sot ne ju sjellim këtë recetë që është vënë në praktikë dhe ka sjellë rezultate të mrekullueshme.

1 lakër ose lakër ngjyrë lejla.

Thjesht vendosni të gjithë përbërësit në blender dhe sigurohuni që e tërë përzierja të bëhet homogjene. Kjo pije mund të konsumohet në çdo kohë të ditës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *