Mjeket e mbajne sekret: Pustìna e çajìt do te qetesoj ne vetem 20 mìnuta dhìmbjen e dhembìt

Ka kaq shumë gjëra që ne hedhim por që mund të përdorim në kaq shumë mënyra. Bustinat e çajit janë një nga gjërat më të dobishme që hedhim në plehra çdo ditë.

Ato kanë vlerë shumë më tepër sesa thjesht pirja e disa çajit, përmbajnë veti medicinale dhe pastrimi që mund të përdoren në shumë forma të ndryshme të bukurisë, kujdesit shëndetësor, madje edhe menaxhimin e dhi. mbjeve.

Qeset e çajit janë një ar mik i çdo dentisti për shkak se sa efektivisht mund të trajtojë një dhëmb të sëmurë.

Një mjek tipik normalisht do të planifikonte për një heqje rrënjësore të dhëmbit, e ndjekur nga antibiotikëve dhe ilaçeve kundër dhimbjeve.

Një bustinë e çajit të zi mund të jetë një trajtim efektiv natyror për një dhëmb të abscesuar, sepse vetitë e tij lu ftojnë kundër infeksionit dhe reduktojnë dhi. mbjen dhe inflamacionin. Është një ilaç i lehtë natyral që kushdo mund ta bëjë këtë.

Me bustinen e çajit të zi mund të jetë një trajtim efektiv natyror për një dhëmb të abscesuar, sepse vetitë e tij kundër infe ksionit dhe reduktojnë dhimbjen dhe inflamacionin. Është një ilaç i lehtë natyral që kushdo mund ta bëjë këtë.

Pjesa më e mirë për këtë është që ju të shmangni shpenzimet dhe në vend të kësaj ja çfarë të bëni:

Thjesht vendosni një bustinë të ngrohtë dhe të lagësht dhe rrethoni dhëmbin.

Mbajeni bustinën e çajit në vend për 20-30 minuta

Përsëriteni procedurën çdo dy orë gjatë ditës.

Mos flini me të se është një rrezik i mbytjes.

Nëse keni përjetuar ndonjëherë një dhëmb të absconduar, ju e dini se sa e dhimbshme mund të jetë Ky ilaç natyral të eliminojë infe ksionin shpejt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *