Tek nje fete lìmonì fusnì dìsa karafìla ne kete forme, kjo do t’ìu mundesoj qe tanì ne stìnen e veres te bìnì rehat nga nje problem

Me ardhjen e stines se verës mu shkonjat po bëhen një problem i madh përgjithësisht ndërkohë që kthehen në një rrezik për ata që kanë lëkurë të ndjeshme apo probleme me alergjitë.

Ka mjaft forma për t’i mbajtur mu shkonjat larg, por ajo që ju prezantojmë eshte metoda e lehte dhe pa kosto.

Nje metode e cila po perdoret nga te gjithe dhe ka nje efikasitet te larte per ti mbajtur larg mushkonjat, pasi sic te gjithe ne e dime qe per disa persona jane mese te bezdisshme dhe mezi presin qe vera te largohet vetem per shkakun e tyre.

Per kete metode u nevojitet 1 fete limon dhe tek feta e limonit te vendosni karafilat, ashtu sic eshte paraqitur ne figuren e mesiperme.

Shpresojme qe te perdoret nga ju si metode dhe te kete rezultat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *