Ky eshte produktì me te cìlìn nese e ferkonì hunden do te kenì mundesìne me pas te shìkonì

Pikat e zeza shfaqen për shkak të: kujdes i papërshtatshëm i lëkurës, konsumimi i tepruar i ushqimeve të shpejta, por edhe ndryshimet hor monale.

Ato kurrë nuk do të zhduken plotësisht nëse përdorim mjete të ndryshem për ti hequr si pastrime, kremra, objekte të posaçme etj.

Në këtë artikull do të gjeni një “ilaç: i cili funksionon me të vërtetë. Njerëzit e kanë provuar tashmë atë dhe me të vërtetë bën mrekulli për lëkurën tuaj!

Ju duhet: pastë dhëmbësh, një furçë për pastrimin e fytyrës, 1/4 e një lugë çaji, kripë

garzë sterile, ujë, 1/2 e një lugë çaji me balta të bardhë, 1/4 lugë çaji kos

PROCEDURA:

Duke përdorur një furçë për pastrimin e fytyrës aplikoni përzierjen në zonat probl ematike.

Mbajeni për 10 minuta dhe më pas fshijeni butësisht. Pastaj lani fytyrën me ujë të ngrohtë ose çaj kamomil. Më pas garzat që keni lagini në ujë me kamomil dhe vendoseni mbi hundë.

Kjo shërben për të qetësuar vendin. Kryeni këtë procedurë një herë në javë për të mbajtur lëkurën tuaj të re dhe të butë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *