Kjo pìje duhet ruajtur në frìgorìfer dhe duhet konsumuar nga 1 lugë në mëngjes esëll dhe në darkë përpara se të hanì

Të gjithë janë të njohur me rreziqet që vijnë nga pirja e duhanit, e sërisht vazhdojnë të tymosin duke pretenduar se ajo cigare i qetëson. Nëse prej disa vitesh me rradhë jeni duhanpirës, dëmi që i keni bërë rrugëve respiratore ëstë shumë i madh, por jo i pakhyeshëm.

Katrani që ka mbulua cipën e mushkërive mund të shkaktojë dhi mbje gjoksi, koll, bronkit e deri në qeliza kancerogjene.

Pasi të keni hequr dorë nga cigarja, apo ta keni rralluar këtë të fundit, ju duhet të përshpejtoni procesin e pastrimit të mushkërive duke pirë pijen magjike që Living do të japë më poshtë.

Për këtë recetë, do t’ju duhet:

1 kilogram qepë

1 rrënjë e vogël xhinxheri

1 litër ujë

400 gram mjaltë

Në një litër ujë, shtoni mjaltin dhe vendoseni në zjarr. Kur uji të fillojë të valojë shtoni qepën dhe rrënjën e xhinxherit.

(Qepa dhe xhinxheri duhet të jenë të prerë) Shtoni shafranin e Indisë kur përzierja të vlojë sërisht. Ulni zja rrin dhe lëreni përzierjen derisa të përgjysmohet.

Hiqeni nga zja rri dhe pasi të jetë ftohur hidheni në një kavanoz. Kjo pije duhet ruajtur në frigorifer dhe duhet konsumuar nga një lugë në mëngjes esëll dhe në darkë përpara se të hani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *