Plot 5 perfìtìme njeherazì, mjafton te lanì floket me kete perberes dhe te gjìthe grate dhe vajzat do te shìkojne

Aspirina ka në përmbajtjen e saj acid salicilik që ka veti antioksiduese dhe antiinflamatore. Asprina është një ndër ilaçet më të përdorura në të gjithë botën, konsumi vjetor i të cilës arrin shifrën rekord prej 400.000 tonësh në vit.

Por nëse deri më sot e keni përdorur për të ulur temperaturën ose për të lehtësuar dhimbjet e gjymtyrëve, sot ju propozojmë një recetë shumë interesante: të përdorni aspirinën në kokë.

Domethënë jo për të qëtësuar dhimbjen e kokës, por për t’u dhënë shkëlqim dhe butësi flokëve.

Merrni 3-5 kokrra aspirina dhe shty pini derisa të bëhen pluhur. Bashkojini me 3 lugë gjelle shampo flokësh dhe vazhdoni përzierjen derisa aspirina të tretet plotësisht.

Më pas shtojini në shampon e zakonshme dhe tundeni para përdorimit. Mund ta përdorni sa herë keni nevojë të lani flokët. Rezultatet do të flasin shumë më tepër se fjalitë e këtij artikulli.

Aspirina ka në përmbajtjen e saj acid salicilik që ka veti antioksiduese dhe antiinflamatore dhe shërben për të luftuar rënien e flokëve, për të forcuar rrënjët e tyre, lehtëson qarkullimin e gjakut në gjithë skalpin duke neutralizuar pH-in e këtij të fundit dhe trajton zbokthin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *