E ka pas fìksìm qe ne femìjrì Sabrì Fejzullahun, sot eshte nje nga kengetaret me te pelqyeshme per publìkun

Ai tashmë ka realizuar 50 vite karrierë të suksesshme e me hite të shumta, që vazhdohen të pëlqehen dhe të dëgjohen tej mase nga publiku.

Por, përveç kësaj Sabriun e duan dhe e nderojnë të gjithë artistët e tjerë.

Mes tyre edhe Dhurata Dora. Këngëtarja e ka shprehur gjithmonë admirimin për Sabri Fejzullahun dhe këtë e ka vërtetuar edhe me fotot kur ishte fëmijë me të.

Por Dhurata Dora sot është një ndër më të suksesshmet shqiptare ndër koleget e saj e madje mban “fronin” në Instagram si këngëtarja shqiptare me më shumë ndjekës. Ajo numëron plot 2.6 milion fansa vetëm në Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *