Menyra se sì ì mbanì duart do te thote shume per personalìtetìn tuaj, ne cìlen kategorì benì pjese

Ky përfundim bazohet në studimin e kryer nga ‘Nobel Roger Wolcott Sperry’. Ekspertët e gjuhës së trupit besojnë se mënyra se si ju kryqëzoni gishtat e të dyja duarve, thotë shumë për personin që jeni.

Hulumtimi i tij vërtetoi se truri është i ndarë në dy pjesë, e majta dhe e djathta dhe sjellja e një personi mund të varet nga cila pjesë është më aktive.

1-Gishtin e majtë mbi të djathtin

Nëse kjo është mënyra si i mbani duart, atëherë ka shumë të ngjarë të jeni person praktik. Ju jeni dikush që kurrë nuk merr vendime në moment. Para se të arrini në një përfundim, ju peshoni të mirat dhe të këqijat. Gjithashtu është shumë e vështirë të të mashtrosh. Ju keni një cilësi të lindur për të parë gënjeshtrat e njerëzve të tjerë.

2-Të dy gishtërinjtë përputhen

Ju jeni një person i fiksuar pas detajeve. Jeni një perfeksionist dhe prisni të njëjtin nivel të përkushtimit dhe përqendrimit nga të tjerët. Udhëheqja vjen natyrshëm tek ju dhe ju gjithmonë udhëhiqni me shembull, por kjo nuk do të thotë që ju nuk jeni të vëmendshëm për nevojat e njerëzve të tjerë.

3-Gishti i djathtë mbi të majtin

Nëse jeni dikush që preferon të mbani gishtin e djathtë mbi të majtin ndërsa kapni gishtat, atëherë ju jeni një person me një tregues të lartë emocional. Ju jeni në gjendje të kuptoni se çfarë po ndjen një person edhe kur ata mund të përpiqen të fshehin emocionet e tyre të vërteta. Kjo aftësi unike e bën të lehtë që të tjerët të hapen tek ju.

Kjo aftësi gjithashtu ju ofron një perspektivë që të tjerët nuk mund ta shohin, duke ju ndihmuar të mendoni “jashtë kutisë” dhe duke ju lejuar të merrni vendime të sakta. Aftësia juaj për të kuptuar emocione të thella dhe për të siguruar ngrohtësi i tërheq njerëzit drejt jush.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *