Ka 5 vìte qe eshte larguar nga ekranì, e gjenì dot se per cìlen moderatore behet fjale

Ornela Bregu është një nga emrat më të dashur që prej kohësh i ka munguar ekranit. Motra e ish deputetes demokrate, Majlinda Bregu,jeton prej disa vitesh në Spanjë së bashku me familjen e saj.

Para se të largohej Ornela ka lënë në vendin e saj disa kujtime mjaft të bukura për teleshikuesit. Ornela Bregu ka drejtuar spektaklin e humorit ‘Portokalli’ përkrah Agron Llakaj si dhe ka moderuar disa emisione të tjera.

Në këtë foto ajo është 23 vite më parë, në Nëntor të 1999 kur drejtonte “Festivalin e këngës popullore”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *