Më ìke dìtën që më lìnde mushe, nuk e dì a është më dìtëlìndja ìme në datën 23, Florì Mumajesì ben postìmìn prekes

Flori Mumajesi ka kujtuar nënën e ndjerë përmes një postimi prekës. Kantautori e humbi nënë në shkurt të vitit të kaluar për shkak të problemeve me zemrën. Ai e ka kujtuar të ndjerën në ditën e tij të lindjes me disa fjalë prekëse.

“Nëpërmjet muzikës kam ndarë ndër vite copëza shpirti, prej kohësh nuk e bëj më, mbase prandaj e ndjeva kaq të nevojshme ta ndaja edhe aq shpirt sa më ka mbetur me këtë foto dhe pikërisht sot!

Sot u zgjova djersitur dhe sa bëra të çohem nga krevati më erdhi era Loke, era mushe, era mam, era që më ka rritur, era jetë, era që vdisja ta nuhasja duke zhytur kokën në qafë, era më e mirë në botë.

Më mungon është pak ta them, çdo ditë të kam para syve si luftove duke më shtrënguar dorën deri në frymën e fundit. Asnjë urim s’ma mbush dot shpirtin kur s’e kam një telefonatë nga ty, një mesazh!

Më ike ditën që më linde mushe, nuk e di a është më ditëlindja ime në datën 23.”, ka shkruar Flori.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *