Vepron me mìre sesa detergjentet, mjafton te fusnì kete gjethe te njohur ne lavatrìçe

Mjaftojnë të vendosni disa gjethe dafine në lavatriçe për të vënë re një efekt të mahnitshëm te rrobat tuaja.

Kemi shkruar shumë herë për truket që lehtësojnë jetën e përditshme. Shumica nuk janë të panjohura, duke pasur parasysh se shumë prej tyre përdoreshin nga nënat dhe gjyshet tona.

Një e tillë është shtimi i një gjetheje dafine gjatë larjes së rrobave.

Me siguri nuk keni dëgjuar ndonjëherë të vendosni gjethe dafine në lavatriçe por ky truk shërben për ruajtjen e ngjyrës së rrobave. Gjethen e dafinës mund ta vendosni direkt në lavatriçe.

Gjethja e dafinës nuk është e vetmja erëz që funksionon mirë për këtë gjë. Piperi gjithashtu bën një punë të mirë për rrobat në lavatriçe.

Është një mënyrë e vjetër natyrale dhe është një domosdoshmëri në rutinën e çdo amvise me përvojë. Përdoret si për pëlhura të bardha ashtu edhe për ato me ngjyra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *