Kur bëhet fjalë për çrregullìmìn e gjumìt, konsumonì këtë 4-5 orë para gjumìt pasì

Çrregullimi i gjumit mund të jetë rezultat i disa elementeve biologjike, të ushqyerit jo të shëndetshëm, të kushteve psikiatrike dhe fizike.

Këto janë kushtet që mund të çojnë në probleme me gjumin:

Dhimbje në qafë dhe mbrapa, Ankthi dhe Depr esioni, Sëm undje tiroide, Astma, Reaksione ale rgjike, Probleme me lukthin dhe stomakun, Artritis.

Çrregullimet e gjumit gjithashtu mund të shkaktohen nga komponimet dhe aktivitetet e veçanta, siç janë alk oli, kafeina, ni kotina, në një masë të madhe veçanërisht ushqimi i nxehtë, para gjumit.

Çrregullimet e gjumit ndikojnë në jetë dhe mund të rrisin rrez ikun e ank thit dhe hipertensionit.

Këto janë shenjat më tipike të çrregullimeve të gjumit: Str esi dhe an kthi

Kujtim i dobët

Përqendrimi i dobët

Lodhje e madhe gjatë ditës

Irr itimet

Lodhje

Është një trajtim jashtëzakonisht efektiv kur bëhet fjalë për çrregullimin e gjumit.

Përveç kësaj, ai ka një qetësues të moderuar që punon me efikasitet kur është fjala për çrregullimin e gjumit.

Përzierni vetëm një gjysmë lugë të çajit me arrëmyshku me një gotë me ujë të nxehtë. Konsumoni këtë 4-5 orë para gjumit.

Kjo erëz ka përfitime të shumta shëndetësore, të tilla si çelës për detoksifikimin të trupit, ndihmon tretjen e ushqimit, përmirëson sistemin imunitar, përmirëson shëndetin e lëkurës dhe përmirëson qarkullimin e gja kut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *