Gjeja e pare qe duhet te provonì per dhìmbjen e kokes eshte kjo pìje natyrale me 2 perberes

Zakonisht kemi dhimbje koke kur nuk jemi duke fjetur ose për shkak të faktorëve të tjerë. Një nga sëm undjet më të zakonshme është dhimbja e kokës. Shkaqe të tjera të dhimbjes së kokës përfshijnë stresin, lodhjen ose dehidratimin.

Nëse kemi një dhimbje koke, gjëja e parë që të vjen në mendje është të marrësh qetësues të dhimbjeve. Por a e dini se natyrshëm mund të ndaloni një dhimbje koke pa il açe?

Vaji i livandos ka veti të fuqishme shëruese, duke përfshirë anti-infla ma tor.

Për dhimbje koke, provoni këtë recetë të shijshme dhe shumë të shëndetshme me Livandon dhe Limonadën.

Vaji i livandos përmban efekte të fuqishme anti-infla ma tore, qetësuese, analgjezike, antifungale, antidepresive, antiseptike dhe antibak teriale, sipas Holistic Living.

Për shembull, sipas një studimi të botuar në Journal of Medical Microbiology, zbuloi se vaji i livandos mund të jetë i efektshëm në lu ftimin e inf eksioneve rezistente. Studiuesit gjithashtu kanë zbuluar se aroma e livandës mund të ndihmojë pacientët qe kane dhimbje dhembi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *