Përdornì një lugë çajì çdo dìsa orë në rastìn e një kolle më të fortë ose dy derì në tre në dìtë në rastìn

Nëse nuk mund të shkoni në farmaci ose jeni thjesht një mbështetës i mjekësisë natyrale, mund të bëni një “ilaç” të fuqishëm kundër kollës në shtëpi. Përbërësi kryesor është mjalti, një përbërës që është bërë i njohur për efektet e shumta të dobishme që nga kohërat e lashta.

Tekstura e tij qetëson fytin e irrituar dhe enzimat antibak teriale e bëjnë atë një ilaç natyral për kollën. Me disa përbërës më të fuqishëm të njohur për vetitë e tyre antibak teriale, mund të bëni një pije të fuqishme.

Kujdes, nuk rekomandohet për fëmijët dhe të rriturit që kanë problem me disa nga përbërësit.

Përbërësit: – mjaltë – uthullë molle – lëng limoni – xhenxhefil – erëza – ujë

Ju mund të vendosni se sa nga çdo përbërës dëshironi të vendosni, gjysma e të gjithë masës duhet të jetë mjaltë.

Përgatitja është e thjeshtë. Përziejini të gjithë përbërësit, përziejini mirë dhe shurupi është gati.

Përdorni një lugë çaji çdo disa orë në rastin e një kolle më të fortë ose dy deri në tre në ditë në rastin e një kolle më të lehtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *