Te dy jane teper te njohur per ekranìn Shqìptar, e gjenì dot se per cìlet personazhe behet fjale

Ajo është padyshim një ndër moderatoret shqiptare më të dashura nga publiku, ka qenë gjithmonë shumë diskrete për jetën private. Po flasim për Alketa Vejsiun nje moderature qe ka drejtuar me dhjetra emisione ne ekranin Shqiptar.

Fotot e saj me familjen, bashkëshortin apo fëmijët numërohen me gishtat e njërës dorë. Por në fakt familjari me të cilin Alketa ka më shumë foto është pikërisht vëllai i saj.

Ka qenë ky i fundit që ka publikuar së fundmi një foto nga fëmijëria e tyre ku i dhuron një puthje së motrës, Alketa Vejsiut duke zbuluar kështu edhe marrëdhënien speciale qe ato kane me njeri tjetrin.

Vëllai i moderatores u bë i njohur për mediat rreth 5 vite më parë pas problemeve të tij me drejtësinë.

Alketa Vejsiu dhe bashkëshorti i saj Ardiani, kanë plot 15-vite diferencë moshe me njëri-tjetrin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *