Per 5-10 mìnuta mund te normalìzonì tensìonìn me kete metode te lìre dhe pa kosto

Nëse keni shtypje të lartë të gja kut, mjafton t’i fusni këmbët në ujë të nxehtë për 5 deri në 10 minuta. Kjo do t’jua relaksojë trupin dhe do të jeni gati për hapin e radhës.

Sidoqoftë, për ta ulur shtypjen e lartë të gja kut brenda një kohe shumë të shkurtër, iu duhen limonë dhe ujë miineral.

Përgatitja: – Prejeni limonin

– Vendoseni ujin miineraal brenda një gote

– Shtrydheni limonin në gotë (përdorni një limon për një gotë me ujë)

– Përziejeni produktin

Limoni dhe uji miineraal, bashkë me ujin e nxeehtë, do të ndihmojnë në uljen e shtypjees së gja kut dhe këtë do ta bëjnë brenda pak minutave.

Keni parasysh se kripa dhe sheqeri e rritin shty pjen e gja kut, prandaj përpiquni t’i shmangni këto produkte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *