Qe buka te qendroj gjìthmon e fresket dhe te mos rrì e thare ne bufe, duhet te vepronì ne kete menyre

Sic te gjithe jemi te vetedijshem qe buka ne shtepine tone, rralle here mbaron ne kohe dhe nuk rri me dite te tera ne bufe e mbyllur. Por tashme ka ardhur koha te reflektoni mbi kete veprim.

Bëni pjesë në kategorinë e atyre që nuk mund të shkojnë çdo ditë në furrën e bukës?

Nëse po, më poshtë do të gjeni mënyrën se si të ruani bukën që do të blini për disa ditë. Bukën që nuk do ta konsumoni priteni në feta dhe vendoseni në ngrirje.

Pas rreth dy orësh, ndajini fetat dy nga dy ose tre nga tre dhe vendosini në qese të vogla. Më pas, sërish në ngrirje.

Nxirrni nga ngrirja disa orë më parë vetëm aq sa do të konsumoni. Buka, para se të konsumohet, duhet të marrë sërish temperaturën e dhomës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *