Nga dìta e dasmes plot para 30 vìtesh, e njohet kengetaren e njohur shqìptare

Mihrije Braha dhe Naim Abazi janë ndër çiftet më të dashura shqiptare. Këngëtarët kanë fituar zemrat e publikut me thjeshtësinë që i karakterizon dhe gjithmonë flasin hapur për marrëdhënien e tyre, duke treguar se janë shumë të dashuruar.

Gjithashtu ato komentohen shumë për pamjen e tyre dhe paraqitjen shumë të bukur e të rregullt.

Por a i njohët në këtë foto para gati 30 vitesh.Të dy duken shumë ndryshe. Mihrija me flokë të errët dhe Naimi me flokë të gjatë.

Prindërit e Platorit duket se kanë ndryshuar shumë pamjen, por jo rininë që i karakterizon.

Mihrije Braha u lind në Mitrovicë ku dhe e kreu Shkollimin e mesem dhe filor i beri në vendlindje. Ka te mbaruar Shkollen e mesme te mjeksise, Shkollen e larte pedagogjike e kreu ne Vendlindjen e Saj Ajo e kaloi nje femijri ne Mitrovice deri ne moshen 16 vjecare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *