Per te trajtuar thembrat u duhen vetem 3 luge sode buke: Kure e lìre dhe pa kosto

Ka shumë faktorë që çojnë në pla saritje të thembrave dhe ça rje, por parandalimi mund të na ndihmojë t’i shmangim ato. Megjithatë, nëse thembra juaj plas, duhet të merrni masa të menjëhershme për të rregulluar problemin, në të kundërt problemi do të përke qësohet dhe pla saritjet do të thellohen.

Kjo mund të bëjë që lëkura të hapet me plagë, gjë që rrit rrez ikun e inf eksionit nga bak teret, kërpudhat dhe vi ruset.

Si ta përdorni sodën e bukës në këmbë?

Gjithçka që ju nevojitet janë 3 lugë sodë buke dhe 4-5 litra ujë. Shpërndani sodën në ujë të nxehtë dhe vendosini këmbët aty për rreth 15-20 minuta.

Pas kësaj, vendosni pastrimin e këmbëve në këmbët tuaja. Më pas, aplikoni vazelinë ose krem hidratues dhe vendoseni në shputa me çorape pambuku për një deri në dy orë.

Ju do të shihni një ndryshim të madh që nga hera e parë!

Përsëriteni procedurën për 5-7 ditë. Më pas bëni një pushim 7-ditor dhe përsëriteni edhe një herë. Bëni saktësisht 3 trajtime.

Me përfundimin e tre trajtimeve do të keni patjetër rezultatet që keni dëshiruar gjithmonë! Këmbët tuaja do të bëhen më të buta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *