Specìalìstì Yllì Merja per dìabetìket: Çdo mbrëmje mundohunì te merrnì 2-3 lugë gjelle

Specialisti i bimëve mjekësore Ylli Merja ka dhënë sot shpresë për persona që janë në fillim të një sëm undjeje si diabeti.

Ai tha se mund të bëhet kthesë nëse organizmi trajtohet me një përzierje bimësh.

“Çdo mbrëmje merrni 2-3 lugë gjelle mollë të eg ër, bamje dhe shkopa kanelle në 3 gota ujë.”-shton Merja kur flet për kura pa efekte an ësore sikurse japin shpesh med ikamente të ndryshme.

I ftuar në “Vila 24” moderuar nga Androniki Kolka, Merja bën një listë të shenjave të diabetit si dje rësitje e vazhdueshme, lodhje trupore, etje dhe uri për të marrë masat në kohë me qëllim trajtimi të pankreasit në fazat e para të sëm undjes.

Sic te gjithe e dime qe diabeti ne vendin tone eshte tejet i perpahur, pasi pothaujse secili nga ne ka nje te aferm apo familjar i cili vuan nga ky problem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *