Kane pothuajse te njejtìn trup dhe pamje: Ja se sa ì ngjan vajza moderatores se njohur Alketa Vejsìut

Alketa Vejsiu përveçse moderatore, në kohën e lirë bën edhe blogeren. Herë serioze, herë sportive, herë si adoleshente por mbi të gjitha shumë pa stil (e thonë të gjithë që moderatorja është një grua pa stil), shfaqet Alketa në profilin e saj në rrjetet sociale.

Por këtë herë ajo që na ra në sy janë këto pantallona “Burberry”, që për të realizuar një foto në rrjetin e saj social ja ka marrë borxh vajzës së saj Nicole.

Nicole tashmë është tashmë një adoleshente shumë simpatike, studion në Londër dhe Alketa udhëton shpesh për ta takuar.

Por mesa duket mundësitë që si ka patur dot në adoleshencë e saj moderatorja e njohur është duke i shfrytëzuar tani në adoleshencën e saj të dytë.

Sic dhe e shikoni ngjashmerine qe kane ato te dyja bashke, nene e bije, ku tamam merr dhe kuptim shprehja “beme mama te te ngjaj”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *