Keto jane 3 ushqìmet qe po u lene juve pa gjume, eshte ne te mìren tuaj te mos ì konsumonì ne darke

Për të pasur një ditë normale dhe pa lodhje është e nevojshme që të merrni një gjumë cilësor dhe me orë të plota, minimumi 6 orë.
Ka shumë faktorë që ndikojnë në cilësinë e gjumit, por ne do t’ju informojme se njëri prej tyre është dhe ushqimi që konsumoni.

Nëse nuk doni të keni probleme me pagjumësinë, nuk eshte mire qe te konsumoni keto tre produkte.

1. Çokollata e zezë – Përmban kafeinë, dhe të gjithë e dimë që kafeina të mban zgjuar.

2. Mishi i pulës – Ka shumë proteina dhe ngadalëson tretjen.

3. Ushqimet me erëza – Erëzat kanë aromë shumë të fortë, dhe ushqime të tilla ju lënë pa gjumë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *