Categories
Aktualiet

Merrni 10-15 gjethe te kesaj bime, pastaj vlojini: Pijeni lengun ne mengjes me stomak boshe per te trajtuar

Diabeti ndodh si rezultat i pamundësisë së pankreasit për të prodhuar insu linë, ose kur trupi është duke luftuar me prodhimin natyral të këtij hor mo ni.

Nëse nuk trajtohet, diabeti mund të shkaktojë shumë probleme të rë nda shëndetësore, duke përfshirë: Dëmtimin e shikimit, Dobësinë e trupit, Problemet nervore, Probleme me veshkat, Verbëri.

Përballë shumë ilaçeve të shtrenjta që gjenden në treg, ekziston edhe një zgjidhje efektive për të lu ftuar më së miri diabetin. Ajo gjendet tek gjethet e mangos.

Ilaçi: Merrni 10-15 gjethe mango dhe lajini tërësisht. Pastaj, vlojini në ujë dhe i lini gjatë gjithë natës. Në mëngjes pini ilaçin me stomak bosh. E vazhdoni kurën për 2-3 muaj.

Arsyeja pse gjethet e mangos janë aq të efektshme është për shkak se ato janë të mbushura me vitamina, enzima, antioksidantë dhe minerale të tjera relevante. Në këtë mënyrë ato janë efektive për shëndetin e të gjithë trupit.

Gjethet e mangos nuk janë efektive vetëm për diabetin, por edhe për të kuruar ethet, ftohjet, diarrenë, pagjumësinë, va ri çet, astmën, dhe bronkitin. Gjethet e mangos përmirësojnë strukturën e gja kut dhe mbajnë shëndetin tuaj kardiova skular nën kontroll.

Burimi: weeklyhealthylife / shendeti.com.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *