Categories
Aktualiet

Pa shpenzime dhe pa pasur nevoje te vraponi ne farmaci: Vendosni nje cope te vogel qepe per 15 minuta

Qepa është një perime shumë e përdorur në kuzhinë si pjësë përbërëse e sallatave apo supave kryesisht.

Por, një pjesë e madhe e njerëzve nuk e pëlqejnë atë për shkak të aromës dhe faktit që i bën të qajnë.

Ajo është e njohur edhe për vetitë e saj mjekësore dhe përdoret gjerësisht në trajtimin e shumë pro. blemeve shë. ndetësore.

Veçanërisht për pro blemet me dhëmbët si dhi mbje apo inf. eksione, ajo është shumë e dobishme. Njerëzit të cilët i pëlqejnë shumë qe. pët me siguri që do ta provonin menjëherë këtë truk mahnitës.

Në rast se keni dh. imbje dh. ëmbi vendosni një copë qepë të kuqe te dh. ëmbi dhe mbajeni për 15 minuta. Dhi mbja do të largohet gradualisht brenda kësaj kohe.

Arsyeja se pse është kaq efektive lidhet me faktin se qepa përmban k. omponentë anti-inf. lamatore. Qepa lëshon lëngun e saj që lufton çdo lloj inflamacioni apo bak. teri që gjendet në gojën tuaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *