Sìkur të ìshte 20 vjece: Nuk kenì për ta njohur, Rudìna ndryshon komplet pamje dhe bëhet gatì për

Rudina është një nga moderatoret shqiptare që nuk e njeh peshën e viteve. Ajo është aq e kërkuar nga publiku, sa në daljen e parë televizive dhe sic te gjithe e dime qe emisioni qe ajo drejton ka goxha impakt dhe shikueshmeri tek mbare publiku.

Me fillimin e sezonit të ri, Rudina ka vendosur të bëjë një ndryshim në pamje”. Fillimisht moderatorja ka postuar një foto nga parukeria me flokët bjonde, në ngjyrën që i ka mbajtur kaq kohë.

Edhe më pas postoi një foto ku tregoi ndryshimin dhe lyerjen e re platin.

Duhet se kjo ngjyrë i shkon shumë dhe kjo gjë reflektohet lehtësisht edhe nga tiparet e moderatores.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *