Qytetì ì Shqìperìse ì cìlì nuk ka asnje ngjarje te rende qe nga fìllìmì ì vìtìt: Atje banoret jetojne ne paqe

Eshte njohur si qyteti i trendafilave dhe nje nga qytet me te qeta ne Shqiperi.

Eshte Permeti qytet pa ngjarje te kro nikat e ze za.

Qyteti i qete dhe i paster qe nga fillimi i vitit e deri me tani nuk ka asnje rast apo ngjarje te re nde.

Burimet bejne me dije se eshte qytetin me i ulet ne Shqiperi per nje qetesi dhe rend.

Shpresoj qe qyetet ne Shqiperi te marrin shembullin e Permetit ku rendi dhe qetesia zene vendin e pare, pasi sic te gjithe ne jemi ne dijeni mbi situatat e re nda dhe te papelqyeshme te cilat po ndodhin thuajse ne cdo cep te vendit tone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *