I pastronì syzet me kete perberes dhe do te vìnì re qe do te duken sì te reja

Lentet e qelqit mund të bëhen të pista dhe të gë rvishten lehtë dhe të shtrembërojnë pamjen. Kjo është arsyeja pse ju duhet të pastroni syzet tuaja rregullisht, por a e dini se cila është metoda më e mirë?

Pastrimi me ujë është i çrregullt dhe konsumon kohë, ndërsa fshirja e syzeve me këmishën tuaj lë shenjë në lente. Për fat të mirë, ne kemi disa metoda të thjeshta që do t’i bëjnë syzet tuaja të duken krejt të reja!

Përzieni pak sodë buke me ujë derisa të merrni një paste, pastaj aplikojeni në syzet tuaj dhe fshijeni butësisht në lëvizje rrethore. Shpëlajeni me ujë të ftohtë në fund dhe syzet tuaja do të duken si të reja!

Pasta e dhëmbëve është fantastike për heqjen e gë rvishtjeve dhe papastërtive nga syzet tuaja. Vendos pak nëxham dhe fshije me një copë pambuku në lëvizje rrethore, pastaj lani syzet nën ujë të rrjedhshëm të ftohtë.

Mënyra e dytë e pastrimit me pastë dhëmbësh ështe: vendosni pak pastë dhëmbësh në të dy anët e xhamave, pastaj përhapeni atë mirë me një letër duarsh në lëvizje rrethor. Kjo do ta lustrojë lente mirë. Pas kësaj, lani lentet me ujë të ftohtë dhe thajeni në peshqir letre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *