Nuk duhen neglìzhuar keto 2 shenja pasì tregojne se Tìroìdja nuk po funksìonon ashtu sìc duhet

Nëse vuani nga Tiroidja, kete duhete ta hani me patjeter ne mengjes para se te jete von. Gjëndra e tiroides mund të jetë e vogël por ka rol shumë të rëndësishëm dhe problemet e saj mund të kenë një impakt të madh në trupin tonë.

Me poshtë po ju regojmë shenjat të cilat ju lajmërojnë nëse keni ndonje problem më të duhet patjeër të kryeni një kontroll sa më parë.

Pesha juaj ndryshon dra sti kisht.

Është normale që të kesh ndryshime të vogla në peshë por nëse përjetoni një shtim apo humbje të madhe të kilogramëve duhet të vizitoni patjetër doktorin.

Dhe ndryshimet e mëdha në metabolizëm vijnë si pasojë e efekteve që ka hormone i tiroides në trup.

Humbja e flokëve. Nuk bëhet fjalë për ato fijet e flokëve që mund t’ju humbasin gjatë një dushi. “Alopecia areata” një gjendje e cila ju bën të humbisni shumë flokë shkaktohet nga problemet e tiroides. Madje ndryshimet në hor mo net e kësaj gjendre mund të dëmtojnë dhe folikujt e flokëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *