Largoì plot 42 kg nga trupì : Ish deputetì ì njohur Eduart Ndocaj tregon se cfare e shtyu ate per t’ìu futur

Eduart Ndocaj, ish deputeti i PS-se per qarkun e Lezhes ishte i njohur ndryshe edhe si “Kaubojsi”, tashme ka dale me nje pamje te ndryshuar.

Ndryshimi qe ai ka bere eshte heqja e barku te tij rrumbullak. Ai ka treguar se fundmi se si ndodhi ky transformim i tij gjate 4 muajve.

Ish-deputeti ka shprehur se ka bere nje nderhyrje dhe ka mbajtur nje diete str ikte .

Pas nderhyrjes ai tregon per nje histori plot humor se si disa miq te tij italiane e kishin ngaterruar me te vellain.

“Kam humb 42 kg nga data 20 janar deri tani, katër muajt e para është rënia dra stike, pastaj më e ngadaltë. Mbipesha është problem kryesor që mora këtë vendim. Ishte e papërballueshem.

Kam bërë ndërhyrje dhe është një diet dra stike që e mbaj gjithmonë.

Erdhën ca miq nga Trisete në Milano, kishim gati 3 vite që nuk takoheshim dhe më pyetën kur vjen vëllai. Është në punë dhe vjen vonë. Duam të bëjmë një foto me deputetin. Atë 120 kg, e gjeni në foto i thash. Nuk dua të përdor atë që thotë kryeministri, por është rilindje.

Tani mund t’i bëj pothuajse të gjiitha, lidh edhe këpucët. Më përpara i merrja një numër e gjysëm më të madh”, tha Ndocaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *