Meqenese jemì ne sezonìn e tyre: Mesonì perse geshtenja eshte nje mìnìere me lende ushqyese, ja 7 perfìtìmet

Temperaturat kanë rënë dhe rrugët e shesheve tona janë mbushur me shitës lokal që na sjellin gështenja të freskëta e të pjekura.

Shumë nga ne nuk ikin në shtëpi pa blerë një fishek, andaj sot sjellim edhe përfitimet shëndetësore të gështenjave.

Këtu janë 7 përfitimet shëndetësore të gështenjave:

Janë të mbushura me lëndë ushqyese,

Janë burim i shkëlqyer i antioksidantëve,

Ndihmojnë në shëndetin e zemrës,

Kanë shumë fibra në përmabjtje,

Përmisojnë nivelin e sheqerit në gj ak,

Ndihmojnë në humbjen e peshës,

Kanë veti potenciale anti-tu mo rale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *