Me vetem 3 peceta te lagura ne lavatrìçe zonjat e shtepìse do te lehtesohen nje here e mìre

Një person mesatarisht shpenzon rreth 4 orë në javë në lavanderi. Ndërsa makinat moderne të larjes bëjnë pjesën më të madhe të punës, ne mund të përmirësojmë ndjeshëm rezultatin e larjes dhe të kursejmë shumë kohë me një truk të thjeshtë.

Kjo metodë sigurisht që t’ju ndihmojë nëse keni kafshë shtëpiake ose zotëroni shumë rroba të errëta. Thjesht vendosni një letër të lagur në lavatriçe para se të lani rrobat brenda dhe do të shihni se çfarë do të ndodhë. Ne ishim goxha skeptikë për këtë truk dhe vendosëm ta provojmë vetë. Dhe ne duhet të pranojmë se rezultati përfundimtar i tejkaloi të gjitha pritshmëritë tona.

Nuk ka më push mbi rrobat tuaja

Letrat e lagura ndihmojnë për të hequr garzën dhe flokët nga rrobat. Ata veprojnë si një amortizues që pastron copa të vogla të rrobave, leshit dhe flokëve.

Të gjitha këto grimca përfundojnë në letrat e lagura dhe, si rezultat, rrobat duken shumë më të pastra dhe nuk është e nevojshme t’i mblidhni të gjitha këto mbeturina nga rrobat tuaja vetë.

Si ta bëni si duhet

Vendosni jo më shumë se 3 peceta të lagura në lavatriçe. Kur fillon të rrotullohet, letrat do të përzihen me rroba dhe do të mbledhin flokët dhe leshin. Ju duhet të përdorni letra të reja të lagura për çdo larje, në mënyrë që të shihni rezultatet e kënaqshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *