Mundohunì qe me gjethen e lakres te mbeshtìllnì gjunjet, kure pa kosto dhe do t’ìu ndìhmoj

Lakra është një ndër perimet më të ushqyeshme që nuk duhet të mungojë kurrë në regjimin tuaj ushqimor gjatë dimrit, por jo vetëm. Ajo është një burim i vërtetë vitaminash, kripërash minerale, përbërësish me veti antibakteriale dhe antiinfla mat ore që e bëjnë një prej il açeve më të dobishme që mund të na ofronte Natyra.

Për shumë shekuj me radhë, ku teknologjia dhe zhvillimi i farmaceutikës nuk ishte në hapat e tanishëm, gjethet e lakrës janë përdorur për të kuruar sëm undje të natyrshme.

Mjekësia alternative i është rikthyer sërish këtyre teknikave dhe ka zbuluar rezultate me të vërtetë mbresëlënëse.

Ja çfarë ndodh nëse mbështillni pjesë të caktuara të trupit me gjethe lakre:

Artriti dhe dhi mbjet reumatizmale: Sipas Earth Clinic, një ndër alternativat më të mira për të qetësuar dhi mbjet e artriti dhe ato reumatizamle është duke mbështjellë kyçet e duarave, gjunjve apo këmbët me gjethe lakre.

Mbështillini më pas këto zona me qese plastike ose fasha elastike dhe lërini të veprojnë gjatë gjithë ditës, rezultati do të vihet re që pas javës së parë.

Ndrydhja e kyçit të këmbës dhe dorës: Kujtdo që i ka ndodhur të ndrydhë kyçin, nuk mund ta përshkruajë dhi mbjen që ndjen në ato momente.

Edhe pse shpeshherë ju thuhet të vini kubeta akulli në vendin e ndryshuar, në të vërtetë duhet ta mbështillni me gjethe lakre dhe ta lini të pushojë. Më pas të ndërroni gjethet dhe të përsërisni të njëjtin veprim gjatë gjithë ditës.

Lu fton inf eksionet e ndryshme: Ju mund të kuroni inf eksionet e ndryshme të lëkurës me gjethe lakre. Kujdes, në një rast të tillë nuk duhet të lidhni zonën e inf ektuar me gjethe lakre pasi lëkura ka nevojë të marrë frymë. Ndërroni gjethet çdo dy orë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.