Kishte plot 25 vite pa e pare: Babai merr lajmin e bukur tek e diela Shqiptare

Një histori me fund të lumtur ka qenë ajo e trajtuar sot në rubrikën ka një mesazh për ty tek “E diela Shqiptare”.

Në vitin 2017, Mirgena kontaktoi me emisionin për të rrëfyer historinë e mbesës së saj, Kristinës ose Gurjanës, siç e njihte familja e saj, e cila kishte hu mbur prej vitesh çdo kontakt me ta. E ëma e kishte bra kti sur atë, ndërkohë që babai rrit 3 fëmijët e tjerë.

Pas ardhjes në emision të Gencit, vëllait të Mirgenës dhe babait të Kristinës, Ardit Gjebrea ka një mesazh për të dy. 25 viteve pritje iu erdhi fundi, dhe ata mësojnë se vajza është mirë, dhe tashmë pret të bëhet nënë.

Ajo ishte birësuar vite më parë nga një familje, dhe tashmë ka ndërtuar familjen e saj jashtë Shqipërisë.

Ardit Gjebrea: Vajza quhet Kristina. E kanë çuar në je ti more. Më pas vajza është birësuar. E ka mbajtur shumë mirë një familje. Sot nuk është në Shqipëri, është jashtë shtetit sepse pas pak muajsh do të të bëjë gjysh, është shta tzënë.

Nuk vinte dot, kërkon ndjesë për këtë, na kërkon numrin e telefonit dhe sapo të dilni që këtu, mund të flisni me të. Na ka çuar një foto.

Leave a Reply

Your email address will not be published.