Shumë kërkojnë që të shkojnë drejt Zvìcres, kursë unë vendosa te kthehem: Ja arsyeja

Drejtoresha e komunikimit të lëvizjes së Sali Berishës “Foltorja”, Floriana Garo ka treguar nga studioja e “Quo Vadis” arsyet që e larguan atë nga Zvicra.

“Nisur edhe nga vi rusi, menduam edhe ne që ta linim Zvicrën e ftohtë dhe deri diku të izoluar. E kemi lënë për të jetuar këtu për një periudhë kohe të konsiderueshme.”

E pyetur mbi vështirësitë në botën politike, Garo u shpreh: “E para ishte i vështirë vendimi për ta lënë Zvicrën. Shumë kërkojnë që të shkojnë atje, kursë unë dhe familja ime vendosëm që të kthehemi. Shqipëria është vendi ynë dhe vendi që na bën të ndihemi mirë, vetvetja.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.