Bìma te cìlen nese gjendet ne shtepìne tuaj duhet ta largonì sa me pare, po u rrezìkon jeten

Ndërsa thonë se ka gjithçka në këtë botë ka gjëra të mira ashtu edhe të këqija, e njejta ndodh edhe në botën e bimëve. Shumica prej nesh pajtohemi që shtëpia jonë ka nevojë për diçka të gjelbër.

Por djaloshi 5-vjeçar Estaban, futi aksidentalisht gjethen e një bime në gojë, ndërsa gjuha dhe goja e tij u ënjtën aq shumë sa ia morën frymën dhe i shkaktuan vdekjen.

Bima e ashtuquajtur “Dieffenbachia Amonea” po konsiderohet mjaft e rrezikshme, saqë thuhet se u mori jetën e 15 adoleshentëve në të gjithë botën.

Për bimën thuhet se ka një përbërës kimik të ashtuquajtur “Diefenbaker”, e cila shkakton vdekjen.

Ky raport u mor nga disa qendra spitalore të ndryshme në Amerikë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *