Mesonì 6 shenjat qe shfaq trupì te cìlat tregojne se duhet te pìnì UJE me patjter

Uji është elementi më i rëndësishëm për të jetuar shëndetshëm, por në ditët e nxehta të verës nevoja për të bëhet edhe më e madhe.

Uji ndihmon në rregullimin e temperaturës së trupit, në tretjen e ushqimit, gjithashtu nxjerr toksinat jashtë.

Për të qenë i shëndetshëm është e rëndësishme të pish minimumi 2 litra ujë në ditë.

Ne ju tregojmë 6 rastet kur duhet të pini ujë gjithmonë për të qëndruar të shëndetshëm.

Kur zgjoheni në mëngjes pini një gotë ujë

30 minuta para se të hani ushqim

Kur doni të hani ju këshillojmë të pini ujë

Para dhe pas stërvitjes

Kur jeni së. murë

Kur jeni të lodhur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.