Këmbë të plasarìtura? Futìnì këmbët tek kjo përzìerje dhe lërenì të veprojë për 15 mìnuta

Këmbët e plasaritura nuk janë vetëm të shëmtuara por dhe të dhimbshme.

Megjithatë, ekziston një zgjidhje e lehtë për këtë problem, për të cilën do t’ju duhen disa përbërës të thjeshtë dhe pak kohë. Pasi të keni mbaruar, mund të shijoni këmbët e rigjeneruara si më parë.

Ja se si ta bëni këtë:

Hapi 1 – Trajtimi me ujë të ngrohtë

përbërësit:

Ujë të vakët

2 lugë sode buke

2 lugë kripë

Udhëzime: Hidhni ujin e vakët në një vaskë. Shto sode buke dhe kripë dhe përzierje mirë. Futini këmbët në përzierje dhe lëreni të veprojë për 15 minuta. Së fundmi fërkojini këmbët me një gur posaçërisht për to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *